PALEO BRO'S NIEUWS

Volg mij ook op andere social media!
Of schrijf je in voor de Paleo Bro's nieuwsbrief

WAAROM IS POMPOEN ZO GEZOND?

WAAROM IS POMPOEN ZO GEZOND?

Pompoen is een grote oranje groente die groeit terwijl hij op de grond staat. Het is een goedkope groente en je kunt hem ook prima zelf in de moestuin kweken.

FOOD & FASHION ZATERDAG 17 JUNI - GLANERBRUG

FOOD & FASHION ZATERDAG 17 JUNI - GLANERBRUG
FOOD & FASHION
ZATERDAG 17 JUNI - GLANERBRUG
Uitnodiging FOOD & FASHION - zaterdag 17 juni van 11.00 uur tot 17.00 uur.
Voor alle klanten:
FOOD, IJS, MUZIEK EN VEEL ZOMERSE AANBIEDINGEN
 
i.s.m. Paleo Bro's en IJssalon Heinink

CHRISTMAS DINER WORKSHOP HOEVE DE HAAR 22 NOVEMBER

CHRISTMAS DINER WORKSHOP HOEVE DE HAAR 22 NOVEMBER

Terwijl iedereen heerlijk zomervakantie aan het vieren is of al weer druk aan het werk is,  zijn Petra Oldenhof en ik al druk met de voorbereidingen voor kerst. Er komt eind november een super toffe  CHRISTMAS DINER WORKSHOP. Helemaal in kerstsfeer gaan we samen een biologisch 6 gangen diner maken en natuurlijk ook samen eten. Reseveer snel. 

PALEO DETOX WEEK GLOSSY

PALEO DETOX WEEK GLOSSY

Het paleodieet is naar onze mening het gezondste dieet ter wereld. Het is gebaseerd op de voedingsmiddelen die onze voorouders al miljoenen jaren gebruiken en waarop wij genetisch het beste zijn aangepast. Echt ‘mensenvoer’. Remko Schippers & Evert Berkelaar,  ‘Paleo-broeders’ zij het van andere moeders zijn experts op het gebied van de Paleo Lifestyle. Deze Detox week glossy is de eerste concrete uitkomst van hun gezamenlijke passie. Als het jullie aanspreekt zal er vanzelfsprekend meer van ze verschijnen. Pre order now met een flinke korting! 

Paleo Bro's goes Local Treasures

Paleo Bro's goes Local Treasures

Paleo Bro's staat 11 december van 12.00 - 17.00 uur op de Local Treasures Winter edition te Hengelo. Alle producten uit mijn webshop zijn er verkrijgbaar, maar ook lekkere hapjes en drankjes. Tot zondag.

PALEO BRO'S @twitter

PALEO BRO'S #instagram